TANKA MEDARBETARNA MED ENERGI OCH GLÄDJE.

Social hälsa och motion är två viktiga komponenter för välmående. Som arbetsgivare har du mycket att vinna på att  boosta dina medarbetare - alla behöver påfyllning av energi och en extra kick ibland för att hålla motivationen uppe.
15 med Paolo är en av våra väl beprovade och mest eftertraktade tjänst som garanterat får igång er arbetsplats!


Det Digitala Gymkortet kostar endast från 99 kr i månaden/medarbetare.
 

15 MED PAOLO - kör individuellt eller delta i lag

Vår digitala träningstjänst är framtagen i samarbete med Paolo Roberto och bygger på hans korta, men extremt  effektiva 15 minuters pass. Träningen kan utföras när du vill, var du vill, då kroppen är det enda redskap du behöver! Varje medarbetare får ett personligt anpassat träningsprogram, så alla kan vara med oavsett om man är nybörjare eller supervältränad. 

Tjänsten finns både som Digitalt Gymkort där era medarbetare får tillgång till tjänsten i 3, 6 eller 12 månader eller som en lagtävling där ni kör så det ryker tillsammans i lag under 4 veckor. 

Vill ni ha extra boost kan Paolo komma till er arbetsplats och föreläsa eller köra träningspass!
 

Vi hjälper er till det bästa upplägget för just er organisation och tar hand om projektet från start till mål.


Vill ni veta mer eller beställa?
Kontakta oss här så hjälper vi dig!

 


PAOLO BERÄTTAR

Hör Paolo berätta om varför 15 med Paolo fungerar så bra och alla kan vara med på er arbetsplats! 

REFERENSER.

PAOLO HJÄLPTE XL-BYGG ATT KORA BÄSTA LAGSPELARNA

"För oss på huvudkontoret är det alltid en utmaning att få till en engagerande aktivitet som når ut till alla eftersom varje butiksägare väljer själv om de ska erbjuda sin personal att vara med eller inte. Med 15 med Paolo hittade vi verkligen rätt! Hela 50 % av våra 2 000 medarbetare deltog. Vi har fått in mycket feedback om hur aktiviteten stärkte sammanhållningen och lagandan på arbetsplatsen och att man har upplevt positiva hälsoeffekter och blivit mer motiverad att röra på sig. Tillsammans blev vi starkare, rörligare och hade väldigt kul på jobbet!"

Erik Öhlin, marknadschef och projektansvarig XL-Bygg AB

GISLAVEDS KOMMUNS HÄLSOSATSNING SKAPADE STOR GEMENSKAP

 ”Engagerande, kul och inspirerande!  Det var mycket snack om träningsvärk och träningstips vid kopiatorn och fikat. Roligast är att det var en dörröppnare för nya kontakter på arbetsplatsen, många kunde diskutera 15 med Paolo även om de aldrig pratat med varandra innan." 

- Julia Vikman, personalkonsult Gislaveds kommun och styrelseledamot i personalklubben VISAM. VISAM stod  tillsammans med personalenheten bakom hälsosatsningen