TANKA MEDARBETARNA MED ENERGI OCH GLÄDJE.

Social hälsa och motion är två viktiga komponenter för välmående. Som arbetsgivare har du mycket att vinna på att  boosta dina medarbetare - alla behöver påfyllning av energi och en extra kick ibland för att hålla motivationen uppe.
Nedan hittar du några av våra väl beprovade och mest eftertraktade tjänster som garanterat får igång er arbetsplats!

15 MED PAOLO - kör individuellt eller delta i lag

Vår digitala träningstjänst är framtagen i samarbete med Paolo Roberto och bygger på hans korta, men extremt  effektiva 15 minuters pass som kan utföras när du vill, var du vill! Varje medarbetare får ett personligt anpassat träningsprogram, så alla kan vara med oavsett om man är nybörjare eller supervältränad. 

Tjänsten finns både som digitalt gymkort där era medarbetare får tillgång till tjänsten 3, 6 eller 12 månader eller som en lagtävling där ni kör så det ryker tillsammans i lag under 4 veckor. 

Det digitala gymkortet kostar endast från 99 kr i månaden/medarbetare. 
Mer info och priser hittar du här.


Vill ni ha extra boost kan Paolo komma till er arbetsplats och föreläsa eller köra träningspass!

Vill ni veta mer eller beställa?
Kontakta oss här så hjälper vi dig!

STEG!

En oslagbar klassiker som passar på alla arbetsplatser. Vardagsmotion i dess allra enklaste form blir en trigger som får upp många ur soffan på kvällarna! Genom olika motivationsfaktorer engagerar vi medarbetarna och stärker teamkänslan på arbetsplatsen!

30 MINUTER

I 30 minuter kombinerar vi valfri rörelse med olika hälsotema. Ni kan samla poäng för hälsosamma kostval, digital nedkoppling, avslappning, sociala aktiviteter mm. Vi väljer lämpliga teman och sätter mål utifrån era medarbetare och ser till att alla kan vara med!

REFERENSER.

PAOLO BERÄTTAR

Hör Paolo berätta vad om varför 15 med Paolo fungerar
så bra och alla kan vara med på er arbetsplats! 

Dentsply Sirona gick för världens barn

På Dentsply Sirona Sverige bestämde man sig för att göra skillnad - inte bara för sina 1000 medarbetare utan också för världens barn. Därför kombinerade de sin stegtävling med en insamling till Rädda Barnens katastrofarbete. 

"Vi tycker det är viktigt att medarbetarna känner sig delaktiga och för oss inkluderar ett hållbart arbetsliv flera olika delar, däribland socialt ansvar.
I denna friskvårdssatsning fick vi in flera aspekter; medarbetarna stärkte sin egen hälsa, det var en rolig teambuildingaktivitet och samtidigt fick alla en chans att bidra och känna att deras insats gjorde skillnad".

Linda Höglund, HR Coordinator och ansvarig för projektet om varför de valde just denna hälsoinsats.

PAOLO HJÄLPTE XL-BYGG ATT KORA BÄSTA LAGSPELARNA

"För oss på huvudkontoret är det alltid en utmaning att få till en engagerande aktivitet som når ut till alla eftersom varje butiksägare väljer själv om de ska erbjuda sin personal att vara med eller inte. Med 15 med Paolo hittade vi verkligen rätt! Hela 50 % av våra 2 000 medarbetare deltog. Vi har fått in mycket feedback om hur aktiviteten stärkte sammanhållningen och lagandan på arbetsplatsen och att man har upplevt positiva hälsoeffekter och blivit mer motiverad att röra på sig. Tillsammans blev vi starkare, rörligare och hade väldigt kul på jobbet!

Erik Öhlin, marknadschef och projektansvarig XL-Bygg AB