Digitalt presentkort 1 månad - 15 med Paolo

Pris:
169 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
15 med Paolo 1 månad
Antal:
Digitalt presentkort
Beställ innan kl 17.00 för att få leverans idag.
Efter din beställning levereras ett digitalt presentkort med en unik värdekod till din e-postadress. Värdekoden används sedan som betalningsmetod på www.15medpaolo.se  
Värdekoden är giltig i ett år efter inköpsdatum och gäller som betalning för 4 veckors onlineträning på abonnemangstjänsten 15 med Paolo. Vi tillämpar ingen bindningstid. 

Företagsbeställningar
  1. Mejla din beställning till: info@15medpaolo.se samt ange faktureringsadress.
  2. Ange 1, 3 eller 6 månader samt antal.
  3. Ni får digitala värdekoder från oss att skicka ut till medarbetarna/kunderna. Om så önskas kan vi skicka ut det digitala presentkortet direkt till medarbetarna/kunderna. Vi behöver då respektive medarbetares/kunds mejladress. 

1 månad onlineträning - 15 med Paolo. 
15 med Paolo är en onlinetjänst som gör det enklare för dig att sätta rutiner och få tid till din träning. Du får ett personligt anpassat träningsprogram med effektiva cirkelpass 6 dagar i veckan, framtaget av träningsexperten Paolo Roberto. I tydliga instruktionsvideos visar Paolo dagens 15 minuters pass, ger pepp och inspiration. Med kroppen som redskap kan du träna precis var och när du vill! I din personliga träningskalender kan du följa din egen utveckling. Tycker du om att tävla kan du utmana upp till 5 kompisar.

Vill du läsa mer om träningstjänsten 15 med Paolo gör du det på www.15medpaolo.se
OBS! Digitalt presentkort går inte att beställa på 15medpaolo.se utan endast här. 

Enkel betalningslösning
Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik.